top of page
Schattige kittens

PETFLOX PRO10
VOOR KLEINE EN GROTE KLEINE ZOOGDIEREN

Petflox: Voor optimale dierengezondheid

Naast huisdieren zoals honden, katten en konijnen, zijn ook grote dieren zoals paarden, koeien en schapen essentieel. Regelmatig contact kan ziektes en bacteriën verspreiden, wat hun gezondheid en die van mensen bedreigt.

Petflox producten verbeteren de waterkwaliteit voor lange tijd, bevorderen gezondheid en hygiëne, verminderen ziekterisico's, voorkomen slijmvorming en houden luchtwegen schoon. Voor zowel huisdieren als boerderijdieren biedt Petflox oplossingen voor een gezond dierenleven.

Nieuw logo.png

Voordelen van Petflox Pro10

- Behoudt waterkwaliteit
- Verbetert gezondheid en hygiëne
- Vermindert ziekterisico’s
- Voorkomt slijmvorming
- Houdt luchtwegen schoon

 

Petflox Pro10: zuivering en conditionering het drinkwater

Petflox Pro10 biedt elk dier, van jong tot oud, een beschermd, gezond en actief leven. Deze voedselveilige gel bevat 4,9% zuurstofwater en de vitaminen B6 en B12. Pro10 is 100% natuurlijk, milieuvriendelijk en volledig biologisch afbreekbaar.

Hoe werkt Pro10?

Bij toevoeging aan drinkwater lost Pro10 geleidelijk op, waarbij zuurstofwater en de vitaminen B6 en B12 vrijkomen.

Dit proces:

- Zuivert het water
- Behoudt de waterkwaliteit
- Verbetert gezondheid en hygiëne
- Vermindert het risico op ziekten
- Voorkomt slijmvorming
- Houdt de luchtwegen schoon

 

Gebruik Petflox Pro10 om de gezondheid en het welzijn van uw dieren te bevorderen.

Petflox is een premium dierenmerk dat nieuwe producten produceert en levert ter bescherming van het dierenrijk. Onze producten zijn 100% natuurlijk, ecologisch vriendelijk en biologisch afbreekbaar, zonder bijwerkingen. Petflox biedt elk dier een beschermd, gezond en actief leven.

Petflox Pro10 is verkrijgbaar bij uw dierenarts, agrarische winkel of gespecialiseerde leverancier. Petflox is een geregistreerd handelsmerk en wordt geproduceerd in Nederland, waarbij we streven naar een veilige en duurzame omgang met dieren en het milieu.

bottom of page