top of page
Image by David Clode
Petflox Recycle .png

Petflox is 100% natuurlijk, milieuvriendelijk en volledig biologisch afbreekbaar. 

PETFLOX PRO10 IS ER VOOR ALLE VOGELS

Vogels leven zowel binnen als buiten, alleen in een kooi, met andere vogels in een volière of vliegen heen en weer in de vrije natuur, zoals bijvoorbeeld postduiven. Hun gezondheid en hygiëne zijn cruciaal, vooral omdat ze vaak in contact komen met verschillende elementen, inclusief hun drinkwater waarin ook afvalstoffen terecht kunnen komen.

Om uw vogels gezond te houden en hun weerstand te verbeteren, biedt Petflox aanvullende veterinaire producten. Speciaal ontworpen voor vogels, helpen deze producten bij het behouden van de waterkwaliteit, het verminderen van ziekterisico's, en het voorkomen van slijmvorming en verstopte luchtwegen.

 

Petflox is een toevoeging aan het drinkwater, ontwikkeld om de gezondheid en het welzijn van uw vogels te bevorderen.

PETFLOX PRO10
IS ER VOOR ALLLE VOGELS

Petflox huistijl 2023 Pro 10 en 20.png

Petflox is een premium dierenmerk dat nieuwe producten produceert en levert ter bescherming van het dierenrijk. Onze producten zijn 100% natuurlijk, ecologisch vriendelijk en biologisch afbreekbaar, zonder bijwerkingen. Petflox biedt elk dier een beschermd, gezond en actief leven.

Petflox Pro10 is verkrijgbaar bij uw dierenarts, agrarische winkel of gespecialiseerde leverancier. Petflox is een geregistreerd handelsmerk en wordt geproduceerd in Nederland, waarbij we streven naar een veilige en duurzame omgang met dieren en het milieu.

Petflox 1 liter.png
Petflox 500 ml.png
Petflox 250 ml.png

500 ml

250 ml

1 liter

Pro10 voor klein gebruikers

Petflox 20 liter.png
Petflox 10 liter.png
Petflox 5 liter.png

5 liter

10 liter

20 liter

Pro10 voor groot gebruikers

bottom of page