top of page
Image by Gábor Szűts
Petflox Recycle .png

Petflox is 100% natuurlijk, milieuvriendelijk en volledig biologisch afbreekbaar. 

PETFLOX PRO10
IS ER VOOR ALLE VISSEN

Vissen leven continu in hun eigen leefwater, of dit nu in een aquarium is, een visvijver of een groot meer, samen met andere vissen, dieren of planten. Een constante watertemperatuur en een goede zuurstofhuishouding zijn essentieel om vissen in optimale conditie te houden.

Echter, het is onvermijdelijk dat het water vervuild raakt door bijvoorbeeld de ontlasting van vissen en zieke dieren in hun omgeving, wat kan leiden tot bacteriële infecties en ziekten. Vissen nemen deze vervuiling op, wat hun weerstand kan verminderen. Daarom is het belangrijk dat niet alleen de watertemperatuur constant blijft, maar dat er ook voldoende zuurstof in het water aanwezig is en dat het water schoon en helder blijft.

Petflox levert aanvullende supplementaire veterinaire producten speciaal ontworpen voor vissen. Deze producten ondersteunen de gezondheid en weerstand van vissen, helpen bij het handhaven van een optimale waterkwaliteit en dragen zo bij aan het welzijn van de vissen. Of het nu gaat om tropische vissen in een aquarium of koi in een vijver, Petflox biedt oplossingen voor een gezond en actief leven voor uw vissen.

Petflox is een premium dierenmerk dat nieuwe producten produceert en levert ter bescherming van het dierenrijk. Onze producten zijn 100% natuurlijk, ecologisch vriendelijk en biologisch afbreekbaar, zonder bijwerkingen. Petflox biedt elk dier een beschermd, gezond en actief leven.

Petflox Pro10 is verkrijgbaar bij uw dierenarts, agrarische winkel of gespecialiseerde leverancier. Petflox is een geregistreerd handelsmerk en wordt geproduceerd in Nederland, waarbij we streven naar een veilige en duurzame omgang met dieren en het milieu.

PETFLOX PRO10
IS PER VOOR ALLLE VISSEN

Petflox 1 liter.png
Petflox 500 ml.png
Petflox 250 ml.png

500 ml

250 ml

1 liter

Pro10 voor klein gebruikers

Petflox 20 liter.png
Petflox 10 liter.png
Petflox 5 liter.png

5 liter

10 liter

20 liter

Pro10 voor groot gebruikers

bottom of page